Mocarela su žolelėmis

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Mocarela su žolelėmis

Ingredientai

  • Sūris Mozzarella Buffalo
     2 vnt.
  • Česnakai
     2 skiltelė (-ės)
  • Rozmarinas
      Viena šakelė
  • Bazilikas
      5 lapeliai
  • Petražolės
      5 lapeliai
  • Apelsino žievelė
     1 vnt.
  • Apelsinų sultys
     1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus
     60 ml
  • Jūros druska
     1 šaukštelis (-iai)
  • Juodieji pipirai
     1 šaukštelis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Česnako skilteles supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai sutarkuokite apelsino žievelę. Sudėkite visus recepte išvardintus ingredientus į stiklinį indą, viską sumaišykite ir uždenkite.

Uždengtą stiklinį indą kelis kartus apverskite aukštyn kojomis, kad ingredientai dar geriau susimaišytų tarpusavyje.

Įdėkite stiklinį indą į šaldytuvą ir palikite 12–24 valandas. Patiekalas patiekiamas kaip užkandis ar priedas prie makaronų, salotų. 

Panašūs receptai