Mėsainis su troškinta antiena ir mangų padažu

  • Gaminimas 2h 45min
  • Vidutinis
Mėsainis su troškinta antiena ir mangų padažu

Ingredientai

Patiekalo ingredientai

  • ančiuko kulšelės
      1 vnt.
  • druska ir pipirai
      žiupsnelis
  • alyvuogių aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • salotų lapai
      2 vnt.
  • morka
     1 vnt.
  • saliero šaknis
     0.5 vnt.
  • česnakas
     1 vnt.
  • imbieras
     15 g
  • cukrus
      žiupsnelis
  • citrina
     0.5 vnt.
  • mėsainių bandelės
      2 vnt.
  • mangų padažas
     2 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite anties kulšelę. Apkepkite iš abiejų pusių, pagardinkite druska, pipirais, užpilkite vandens, kad apsemtų, ir troškinkite apie 2,5 valandos.

Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite nuvalytas ir susmulkintas daržoves. Kai daržovės suminkštės, sudėkite sutarkuotą imbierą, pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais. Viską kelias minutes patroškinkite ant silpnos ugnies. Daržovės turi likti traškios. Į daržoves išspauskite pusę citrinos sulčių, sumaišykite. Česnako naudokite 1 skiltelę.

Perpjaukite bandelę pusiau. Dėkite sluoksniais paruoštus produktus, salotų lapus ir mangų padažą.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Šventinis kalakutas

4h • Vidutinis
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas