Medaus biskvito triufeliai

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Medaus biskvito triufeliai

Ingredientai

Ingredientai:

  • medaus biskvitas
     600 g
  • sviestas
     130 g
  • cukraus pudra
     2 šaukštas (-ai)
  • medus
     3 šaukštas (-ai)
  • vanilė
     1 šaukštelis (-iai)

Papuošimui:

  • migdolų miltai
     
  • migdolų drožlės
     
  • kokosų drožlės
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 30 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Medaus biskvitą sutrupinkite. Sviestą išsukite iki purumo. Suberkite cukraus pudrą ir labai gerai išmaišykite. Sukrėskite medų, vanilę, viską išmaišykite.

 Sutrupintą biskvitą sumaišykite su pasigamintu kremu. Gauta masė turi būti elastinga, nelipti prie rankų ir nebyrėti. Formuokite apie 2 cm skersmens rutuliukus, apvoliokite juos migdolų miltuose arba kokosų drožlėse. Papuoškite migdolų drožlėmis.
 

Panašūs receptai

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Citrininis tiramisu

40min • Vidutinis