Mangų salotos su paprikomis ir raudonaisiais svogūnais

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Mangų salotos su paprikomis ir raudonaisiais svogūnais

Ingredientai

Ingredientai:

  • mangai
     2 vnt.
  • raudonoji paprika
     1 vnt.
  • raudonasis svogūnas
     0.25 vnt.
  • svogūno laiškai
     2 vnt.
  • mėtos lapeliai
     
  • sezamų sėklos
     1 šaukštas (-ai)

Užpilui:

  • žaliųjų citrinų sultys
     2 šaukštas (-ai)
  • žuvų padažas
     1 šaukštas (-ai)
  • rudasis cukrus
     1 šaukštelis (-iai)
  • sojų padažas
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pasiruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite žaliųjų citrinų sultis, žuvų padažą, sojų padažą, cukrų. Labai smulkiai sukapokite arba sutarkuokite česnaką ir suberkite į padažą. 

Mangus perpjaukite, išimkite kaulus, nulupkite. Papriką nuplaukite, perpjovę išimkite sėklytes. Svogūną nulupkite. Mangus, papriką, svogūną supjaustykite šiaudeliais. Mėtų lapelius sukapokite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Visus produktus suberkite į serviravimo indą, užpilkite paruoštu užpilu ir išmaišykite.
 

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas