Makaronai su meksikietiškomis dešrelėmis

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Makaronai SELECTION BY RIMI PENNONI
     250 g
  • Meksikietiško stiliaus dešrelės RIMI PLANET
     300 g
  • Alyvuogės KALAMON ICA be kauliukų
     80 g
  • Raudonos saldžiosios paprikos
     1 vnt.
  • Sūris Selection by Rimi Grana Padano
     80 g
  • Alyvuogių aliejus kepimui
     
  • Žaliosios citrinos
     1 vnt.
  • Pasterizuota grietinėlė RIMI
     200 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite makaronus.

Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir įkaitinkite.

Nuo dešrelių nuimkite apvalkalą, supjaustykite mažais gabalėliais ir apkepkite keptuvėje.

Supjaustykite papriką ir suberkite į keptuvę kartu su alyvuogėmis. 

Įpilkite 1 žaliosios citrinos sulčių, šiek tiek vandens, 1/2 arbatinio šaukštelio druskos ir grietinėlės.

Sudėkite išvirtus makaronus ir tarkuotą kietąjį sūrį.

Troškinkite 2-3 minutes.

Patiekite su sūriu ir žalumynais.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė