Kreminės kario pupelės su žiediniu kopūstu

  • Gaminimas 45min
  • Vidutinis
Kreminės kario pupelės su žiediniu kopūstu

Ingredientai

  • bulvės
     1 kg
  • žiedinis kopūstas
     1 vnt.
  • augalinės kilmės pieno gėrimas
     100 ml
  • avižų kremas
     250 ml
  • kukurūzų krakmolas
     0.5 šaukštas (-ai)
  • karis
     2 šaukštelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • sojų pupelės
     250 g
  • vyšniniai pomidorai
     250 g
  • petražolės
     10 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Tai yra nuostabus spalvingas patiekalas, kurį lengva paruošti, kai skrandis šaukiasi maisto! Sojų pupelės, petražolės, žiediniai kopūstai ir karis, suteikiantis malonią spalvą. Valgykite kremines kario pupeles su bulvėmis ir per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais.
Atitirpinkite sojos pupeles.
Išvirkite bulves.
Nuvalykite žiedinį kopūstą ir supjaustykite mažais žiedynais. Supjaustykite stiebą ir lapus nedideliais gabaliukais. Virkite žiedinį kopūstą sūdytame vandenyje apie 5 min. ir nuvarvinkite siete. Sudėkite į formą.
Išplakite pieno gėrimą, avižų grietinę ir kukurūzų krakmolą puode, užvirinkite maišydami. Pagardinkite kariu, druska ir pipirais. Įmaišykite sojų pupeles ir pašildykite jas.
Supjaustykite pomidorus.
Susmulkinkite petražoles ir įmaišykite į padažą. Pagardinkite druska ir pipirais.
Užpilkite padažą ant žiedinių kopūstų ir patiekite su bulvėmis ir pomidorais.

Panašūs receptai