Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Anakardžius užpilkite šaltu virintu vandeniu, supilkite citrinos sultis ir palaikykite per naktį, kad išbrinktų.
Į virtuvinį trintuvą suberkite anakardžius, supilkite kokosų aliejų, klevų sirupą, augalinį pieną, 2 šaukštus vandens, kuriame mirko riešutai. Viską sutrinkite iki vientisos masės, sudėkite į stiklines ir palikite šaltai apie 30 minučių.
Vieną kivį nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Kitus kivius nulupkite ir sutrinkite iki vientisos masės.
Vieną kivį nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Kitus kivius nulupkite ir sutrinkite iki vientisos masės.