Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Keptos bulvės tako padaže
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Bulvės DELIKATESS RIMI1800 g
-
TACO padažas RIMI PLANET230 g
-
Kietasis tarkuotas sūris RIMI80 g
-
Alyvuogių aliejus
-
Porai2 vnt.
-
Česnakai1 vnt.
-
Krapai1 ryšulėlis (-iai)
-
Svogūnų laiškai1 ryšulėlis (-iai)
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Bulves apibarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Sumaišykite.
Kepkite orkaitėje 200 °C temperatūroje, 20 minučių.
Supjaustykite porus kartu su krapais ir svogūnų laiškais.
Porus pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Įdėkite česnako.
Įpilkite tako padažo.
Padažui sutirštėjus, sudėkite jį ant orkaitėje keptų bulvių.
Sumaišykite ir sudėkite krapus bei svogūnų laiškus.
Patiekite su tarkuotu kietuoju sūriu.