Kepta feta su medumi ir abrikosais

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas
Kepta feta su medumi ir abrikosais

Ingredientai

  • feta
     300 g
  • alyvuogių aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • medus
     2 šaukštas (-ai)
  • Raudonėliai prieskoniai
     1 šaukštelis (-iai)
  • Abrikosų puselės
     6 vnt.
  • citrinos
      patiekiant
  • Fasuota mėta
      patiekiant
  • pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Fetą įdėkite į kepimo indą, šalia sudėkite perpjautus per pusę abrikosus, pašlakstykite aliejumi, medumi, užberkite prieskoninių žolelių, juodųjų pipirų. Fetą kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, kol suminkštės. Patie-kalą truputį atvėsinkite, papuoškite citrinos žievele, mėtų lapeliais ir patiekite.

Panašūs receptai

Ožkos sūrio pica

13min • Lengvas