Jautienos kepsnys su salotomis ir garstyčių-medaus padažu
-
Gaminimas 15min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Jautienos antrekoto kepsnys2 vnt.
-
Salotų mišinys300 g
-
Ridikėliai125 g
-
Raudonieji svogūnai1 vnt.
-
Daigai100 g
-
AliejusKepimui
Padažui
-
Meduspagal skonį
-
GarstyčiosPagal skonį
-
AliejusPagal skonį
-
Šviesusis sojų padažas RIMIPagal skonį
-
Druska ir pipiraiPagal skonį
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Prieš kepant jautieną palaikykite ją kambario temperatūroje bent vieną valandą. Gerai įkaitintoje keptuvėje iškepkite jautienos antrekoto kepsnius. Pagardinkite prieskoniais. Leiskite mėsai „pailsėti“.