Japoniška MISO sriuba

  • Gaminimas 35min
  • Lengvas
Japoniška MISO sriuba

Ingredientai

  • vanduo
     1.5 l
  • sojų pasta (MISO)
     3 šaukštas (-ai)
  • tofu
     200 g
  • svogūnų laiškai
     10 g
  • jūrų dumbliai
     1 vnt.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Vandenį užvirkite puode. Dėkite sojų pastos, išmaišykite. Tada suberkite kubeliais supjaustytą tofu ir pavirkite 2 minutes. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, pabarstykite susmulkintų svogūnų laiškų ir jūrų dumblių.

Panašūs receptai

Kotryna Remeikaitė
Ko nors skanaus

Lašišos Pho sriuba

4h 20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).