Itališki užkandžiai

  • Gaminimas 5min
  • Lengvas
Itališki užkandžiai

Ingredientai

  • Pecorino sūris
     200 g
  • Alyvuogės
     400 g
  • Marinuoti artišokai
     200 g
  • Saulėje džiovinti pomidorai
     200 g
  • Prosciutto kumpis
     160 g
  • Įdarytos paprikos
     300 g
  • Kaparėliai
     100 g
  • Prancūziškas batonas
     1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus
      pagal skonį
  • Česnakai
     1 skiltelė (-ės)
  • Rozmarinas
      1-2 šakelės

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įjunkite orkaitę grilio režimu 220 laipsnių temperatūroje.

Groteles įstatykite į viršutinę tvirtinimo vietą.

Batoną supjaustykite plonais griežinėliais.

Batoną apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite rozmarinu.

Kepkite, kol riekelės bus traškios.

Jei batonas yra be česnakinio įdaro, įtrinkite česnaku.

Supjaustykite sūrį.

Visus ingredientus išdėliokite ant didelės lėkštės, lentelės ar į nedidelius indelius.

Skanaus!

Panašūs receptai

Focaccia su pomidorais

26h 40min • Lengvas

Omleto keksiukai

30min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).