Itališki užkandžiai

  • Gaminimas 5min
  • Lengvas
Itališki užkandžiai

Ingredientai

  • Pecorino sūris
     200 g
  • Alyvuogės
     400 g
  • Marinuoti artišokai
     200 g
  • Saulėje džiovinti pomidorai
     200 g
  • Prosciutto kumpis
     160 g
  • Įdarytos paprikos
     300 g
  • Kaparėliai
     100 g
  • Prancūziškas batonas
     1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus
      pagal skonį
  • Česnakai
     1 skiltelė (-ės)
  • Rozmarinas
      1-2 šakelės

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įjunkite orkaitę grilio režimu 220 laipsnių temperatūroje.

Groteles įstatykite į viršutinę tvirtinimo vietą.

Batoną supjaustykite plonais griežinėliais.

Batoną apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite rozmarinu.

Kepkite, kol riekelės bus traškios.

Jei batonas yra be česnakinio įdaro, įtrinkite česnaku.

Supjaustykite sūrį.

Visus ingredientus išdėliokite ant didelės lėkštės, lentelės ar į nedidelius indelius.

Skanaus!

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas