Įdarytas kopūstas

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas

Ingredientai

  • Fasuotos petražolės
      pagal skonį
  • Smulkintos kiaulienos ir jautienos faršas RIMI BASIC
     500 g
  • Mėgstami prieskoniai
      pagal skonį
  • Grietinė RIMI BASIC
     200 ml
  • Aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Grietinėlė RIMI BASIC
      pagal skonį
  • Vanduo
      pagal poreikį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sumaišyk petražoles, mėsos faršą, prieskonius ir grietinę.
Kopūste išpjauk skylę.
Išpjovas sudėk ant kepimo skardos. Ant jų uždėk kopūstą.
Prikimšk kopūstą mėsos mase.
Uždenk kopūstą folija.
40 minučių kepk 190 °C temperatūroje.
Nuimk foliją ir kepk dar 50 minučių.
Patiekdamas užpilk šiek tiek grietinėlės ir apibarstyk krapais ar kitomis mėgstamomis žolelėmis.

Panašūs receptai

„Vieno puodo“ troškinys

1h 30min • Vidutinis

Plovas su kiauliena

1h 10min • Vidutinis