Griliuje keptų paprikų salotos

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Griliuje keptų paprikų salotos

Ingredientai

Ingredientai

  • paprika
     2 vnt.
  • svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • petražolės
     1 ryšulėlis (-iai)
  • vyno actas
     1 šaukštas (-ai)
  • aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • aitrieji pipiras
     1 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išimkite iš paprikų sėklas, jas kepkite griliuje kol apkeps išorė. Atvėsinkite ir nulupkite degėsius.

Nulupkite ir supjaustykite svogūną plonais žiedais. Susmulkinkite česnaką. Smulkiai supjaustykite čili pipirą. Tada susmulkinkite petražoles.

Supjaustykite keptas griliuje paprikas į keturias dalis. Sumaišykite jas su čili pipiru, svogūnu, česnaku, petražolėmis. Apipilkite actu ir aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas