Glotnutis gervuogių su burokėliais ir lapiniais kopūstais

  • Gaminimas 5min
  • Lengvas
Glotnutis gervuogių su burokėliais ir lapiniais kopūstais

Ingredientai

Ingredientai:

  • šilauogės
     250 g
  • maži burokėliai
     2 vnt.
  • bananas
     1 vnt.
  • špinatai
     100 g
  • linų sėmenys
     1 šaukštas (-ai)
  • migdolų gėrimas
     150 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais, bananus – mažais gabaliukais. Elektriniu trintuvu sutrinkite visus ingredientus iki vientisos masės (vietoj špinatų galite naudoti lapinį kopūstą). Supilstykite į taures ir papuoškite uogomis.

1 patarimas. Galite naudoti kitų mėgstamų uogų mišinį.

2 patarimas. Migdolų pieną galite pakeisti kitokiu veganišku pienu.

Panašūs receptai

Šaldytų uogų kokteilis

11min • Lengvas

Dvispalvis glotnutis

10min • Lengvas