Dvispalvis glotnutis

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Kanzi obuoliai
     3 vnt.
  • Greitai užšaldyti mangai RIMI
     0.5 vnt.
  • apelsinų sultys
     200 ml
  • jogurtas
     200 ml
  • Šaldyti smulkinti špinatai porcijomis RIMI
     100 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

„Kanzi“ obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Plaktuve sutrinkite mango gabaliukus, 100 ml apelsinų sulčių, 100 ml jogurto ir pusę obuolių skiltelių. Supilkite į matavimo indą.
Sutrinkite špinatų lapus su likusiomis apelsinų sultimis, jogurtu ir obuolių skiltelėmis.
Išpilstykite pirmą glotnutį į dvi dideles taures, ant viršaus pilkite kitą glotnutį, kad gautumėte du sluoksnius. Patiekite su šiaudeliais.
Supjaustykite trečią „Kanzi“ obuolį plonomis skiltelėmis ir papuoškite jomis taurių kraštus.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas