Čia sėklų pudingas su anakardžių pienu ir uogomis

  • Gaminimas 6h 15min
  • Lengvas
Čia sėklų pudingas su anakardžių pienu ir uogomis

Ingredientai

  • ispaninių šalavijų (chia) sėklos
     60 g
  • anakardžio riešutų gėrimas
     400 ml
  • medus
     
  • druska
     1 žiupsnelis
  • cinamonas
     0.25 šaukštelis (-iai)
  • Citrinos žievelė (smulkiai tarkuota)
     1 vnt.
  • Uogos arba supjaustyti vaisiai arba sėklos
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Visus pudingo ingredientus, išskyrus uogas, sudėkite į trintuvą ir labai lengvai sutrinkite iki vientisos masės.

Supilstykite į indelius ir padėkite į šaldytuvą 6-12 valandų.

Patiekite su pasirinktomis uogomis arba sėklomis.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Veganiški citrininiai ledai

11h 40min • Lengvas