Cezario salotų suvožtinis

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Cezario salotų suvožtinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • kvietinės duonelės
     8 vnt.
  • vištienos filė
     2 vnt.
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • salotos
      pagal skonį
  • avokadas
     1 vnt.
  • kietasis sūris
      pagal skonį

Ingredientai Cezario padažui:

  • majonezas
     50 g
  • dižono garstyčios
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • ančiuvių filė
     2 vnt.
  • citrinos sultys
     1 šaukštas (-ai)
  • vorčesterio padažas
      šlakelis (-iai)
  • kietasis sūris (tarkuotas)
     30 g
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ruošiame padažą - visus produktus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.

Vištienos filė pabarstome druska bei pipirais ir iškepame. Kepti galima kaip patogu - orkaitėje, keptuvėje ar griliuje.

Ant kiekvienos duonos riekelės tepame padažo.

Ant apatinės duonelės su padažu dedame salotas, vištienos gabalėlių, avokado juostelių, užtarkuojame parmezano ir uždedame padažu apteptą viršutinę bandelę.

Panašūs receptai