Burnočio sėklų, pupelių ir špinatų blyneliai

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Blyneliams:

  • špinatai
     65 g
  • kmynai
     1 šaukštelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • itališkos žolelės
      pagal skonį
  • kajeno pipirai
      pagal skonį
  • tofu
     150 g
  • pupelės
     100 g
  • burnočio sėklos
     100 g
  • citrina
     0.5 vnt.
  • džiūvėsėliai
     5 šaukštas (-ai)
  • aliejus kepimui
     2 šaukštas (-ai)

Padažui:

  • majonezas
     200 g
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • citrina
     0.5 vnt.
  • kajeno pipirai
     1 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Špinatų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu.

Sumaišykite prieskonius: kmynus, druską, itališkus prieskonius, kajeno pipirus.

Į dubenį sumaišykite prieskonių mišinį, nuplikytus špinatus, tofu, iš anksto išvirtas ir sutrintas pupeles bei burnočio sėklas. Įtarkuokite šiek tiek citrinos žievelės. Sudėkite džiūvėsėlius.

Suformuokite blynelius. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai paruduos.

Padažui: majonezą sumaišykite su smulkintu česnaku, citrinos sultinis, kajeno pipirais.

Panašūs receptai

Bulviniai blynai

30min • Lengvas

Vienos skardos lašiša

35min • Vidutinis