Budos dubuo su humusu, kimchi ir petražolių padažu

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Budos dubuo su humusu, kimchi ir petražolių padažu

Ingredientai

Humusas

  • Sezamų sėklos
     40 g
  • Alyvuogių aliejus
     200 g
  • Virti avinžirniai
     500 g
  • Citrinų sultys
     0.5 vnt.
  • Druska
     1 žiupsnelis

Petražolių padažas

  • Petražolės
     2 ryšulėlis (-iai)
  • Alyvuogių aliejus
     300 g
  • Mielių dribsniai
     3 šaukštas (-ai)
  • Druska
      pagal skonį

Budos dubuo

  • Kimchi
     450 g
  • Morkų salotos su moliūgų sėklomis
     1 vnt.
  • Agurkas
     1 vnt.
  • Baltasis ridikas
     1 vnt.
  • Cukinijos
     1 vnt.
  • Konservuotos raudonosios pupelės
     240 g
  • Grybai
     100 g

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pagaminkite humusą: paskrudintas sezamo sėklas suberkite į trintuvą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir sutrinkite.

Įdėkite virtų avinžirnių, citrinos sulčių, druskos pagal skonį ir šiek tiek vandens. Sutrinkite iki vientisos masės.

Norėdami paruošti petražolių padažą, petražolių lapelius sudėkite į trintuvą, supilkite alyvuogių aliejų ir plakite, kol susidarys vienalytis padažas.

Suberkite mielių dribsnius, druską ir vėl viską suplakite.

Daržoves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.

Įdėkite humuso, kimchi, morkų salotų ir pupelių.

Apkepkite grybus ir sudėkite į dubenį.

Užpilkite petražolių padažu.

Panašūs receptai

Pupelių čili

20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).