Brusketos su obuolių ir salierų salotomis

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • prancūziškas raguolis
     1 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     2 šaukštelis (-iai)
  • džiovinti raudonėliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • Kanzi obuolys
     1 vnt.
  • topinambai
     100 g
  • majonezas
     2 šaukštelis (-iai)
  • grūdėtos garstyčios
     1 šaukštelis (-iai)
  • salierų stiebai
     5 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Supjaustykite bagetę skersai plonomis, maždaug ½ cm storio riekelėmis. Dėkite riekeles ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Patepkite riekeles aliejumi, pabarstykite raudonėliais, pipirais ir druska. Kepkite 10 min. orkaitėje, kol gražiai apskrus ir taps traškios. Palaukite, kol atvės.
Tuo metu pagaminkite salierų salotas. Sutrinkite „Kanzi“ obuolį, sudėkite į didelį kiaurasamtį ir išspauskite kuo daugiau sulčių. Sutrinkite Jeruzalės artišoką ir dėkite į dubenį su trintais obuoliais. Išmaišykite su majonezu ir garstyčiomis. Smulkiai sukapokite salierus ir įmaišykite tris ketvirčius į salotas. Pridėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
Dėkite salierų ir obuolių salotas ant bruskečių. Apibarstykite likusiais salierais.

Panašūs receptai