Bolivinės balandos su briuseliniais kopūstais ir obuoliais

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Bolivinės balandos su briuseliniais kopūstais ir obuoliais

Ingredientai

  • šaldyti briuselio kopūstai
     450 g
  • bolivinės balandos „Rimi Goodlife“
     200 g
  • obuoliai
     2 vnt.
  • varškės sūris
     120 g
  • apelsinas
     1 vnt.
  • kopūstas
     100 g
  • moliūgų sėklos
     100 g
  • svogūnas SHALLOT
     1 vnt.

Padažui:

  • „Dijon“ garstyčios
     1 šaukštelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • apelsinas
     1 vnt.
  • pipirai
      pagal skonį
  • moliūgų sėklų aliejus
     3 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Bolivines balandas išvirkite pagal duotą instrukciją ant pakelio. Keptuvėje pakepinkite moliūgų sėklas, kad truputį apskrustų.

. Kitą keptuvę įkaitinkite su aliejumi. Suberkite nuluptą ir susmulkintą valgomąjį svogūnėlį, perpjautus per pusę briuselinius kopūstus. Kepkite apie 7–8 minutes, kol suminkštės.

Atskirame dubenyje sumaišykite 2 šaukštus moliūgų sėklų aliejaus, garstyčias, apelsino sultis, druską, pipirus.

Mėlynuosius kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais.

Serviravimo dubenyje dėliokite išvirtas bolivines balandas, kubeliais supjaustytą obuolį, apelsiną, briuselinius kopūstus, kubeliais supjaustytą varškės sūrį. Pabarstykite pakepintų moliūgų sėklų. Patiekalą pagardinkite pasigamintu padažu.

Panašūs receptai