Biskvitiniai pyragaičiai ant pagaliukų

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Biskvitiniai pyragaičiai ant pagaliukų

Ingredientai

Ingredientai:

  • vanilinis biskvitas
     400 g
  • šokoladinis biskvitas
     400 g
  • sviestas
     130 g
  • cukraus pudra
     3 šaukštas (-ai)
  • grietinėlė arba pienas
     3 šaukštas (-ai)
  • vanilė
     1 šaukštelis (-iai)
  • baltasis šokoladas papuošimui
     300 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 30 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Biskvitus sutrupinkite. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra iki purumo. Į sviestą supilkite grietinėlę arba pieną, suberkite sutrupintą biskvitą. Masę išmaišykite ir formuokite kamuoliukus. 

Karšto vandens vonelėje ištirpinę pusę šokolado, sudėkite į jį kitą pusę šokolado ir maišykite medine mentele, kol visas ištirps.

 Medinių pagaliukų galiukus panardinkite į šokoladą ir įsmeikite į biskvitinius kamuoliukus. Biskvitinius kamuoliukus merkite į šokoladą, apibarstykite spalvotais tortų pabarstukais. 

Panašūs receptai

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas

Vyšninis želė tortas

45min • Vidutinis

Matcha tiramisu

30min • Lengvas