Batatų košė su česnaku ir žaliosiomis citrinomis

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Batatų košė su česnaku ir žaliosiomis citrinomis

Ingredientai

Ingredientai

  • batatai
     400 g
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • druska
      pagal skonį
  • laiškiniai česnakai
     2 šaukštelis (-iai)
  • alyvuogių aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • pipirai
      pagal skonį
  • žalioji citrina
     0.5 vnt.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite ir supjaustykite batatus. Nulupkite česnaką. Virkite viską pasūdytame vandenyje, kol batatai suminkštės. Nupilkite vandenį ir sutrinkite iki vientisos masės.

Supjaustykite laiškinius česnakus ir sumaišykite su sutrintais batatais. Viską pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis.

Panašūs receptai

Daržovių šašlykas

30min • Lengvas

„Buffalo“ dešrainis

35min • Lengvas

„Čikagos“ dešrainis

30min • Lengvas

Prancūziškas dešrainis

30min • Lengvas