Baltųjų ridikų, mangų ir mėtų salotos

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Baltųjų ridikų, mangų ir mėtų salotos

Ingredientai

  • baltasis ridikas
     1 vnt.
  • mangas
     1 vnt.
  • mėtos
     10 g
  • aitrioji raudonoji paprika
      pagal skonį
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • agavų sirupas
     2 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ridiką nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
Mangą nulupkite, pašalinkite kaulą, supjaustykite kubeliais. Mėtas susmulkinkite.
Dubenyje sumaišykite susmulkintą ridiką, mangą, sukapotą aitriąją papriką ir mėtas.
Kitame dubenėlyje sumaišykite aliejų su žaliosios citrinos sultimis, įberkite druskos. Ant salotų užpilkite paruošto padažo.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas