Baklažanai, moliūgai ir cukinijos su Ajvar padažu

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Baklažanai, moliūgai ir cukinijos su Ajvar padažu

Ingredientai

  • Baklažanai
     150 g
  • Sviestinis moliūgas
     150 g
  • Cukinijos
     150 g
  • Ajvar padažas
     350 g
  • Lazdyno riešutų aliejus
     100 ml
  • Česnakai
     3 skiltelė (-ės)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Baklažaną, moliūgą ir cukiniją pasūdykite, įtrinkite česnaku ir aptepkite lazdyno riešutų aliejumi.

Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

Keptuvėje pašildykite Ajvar padažą.

Patiekite kaip priedą prie kepsnio arba kaip pagrindinį patiekalą.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė