Avinžirnių humusas

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Avinžirnių humusas

Ingredientai

Ingredientai

  • konservuoti avinžirniai
     400 g
  • alyvuogių aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • maltas kuminas
     1 šaukštelis (-iai)
  • sezamų pasta Tahini
     2 šaukštas (-ai)
  • citrinos sultys
     1 vnt.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nuplaukite avinžirnius po šaltu vandeniu. Tada leiskite vandeniui nuvarvėti.

Smulkintuvu sutrinkite avinžirnius ir visus likusius ingredientus.

Patiekite su duona ar šviežiomis daržovėmis.

Panašūs receptai

Pipirinis padažas

30min • Vidutinis

„Bearnaise“ padažas

30min • Vidutinis

Barbekiu padažas

30min • Vidutinis