Ant grotelių keptas Halloumi su pomidorais

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Ant grotelių keptas Halloumi su pomidorais

Ingredientai

  • Pomidorų PESTO padažas SELECTION BY RIMI
     8 g
  • Bazilikų PESTO padažas SELECTION BY RIMI
     8 g
  • Alyvuogių aliejus RIMI
     40 g
  • Šaldyta tešla kepimui FILO
     5 vnt.
  • Sūris ICA HALLOUMI
     200 g
  • Pomidorai
     500 g
  • Medus RIMI
     8 g
  • Žaliosios citrinos sultys
     0.5 vnt.
  • Svogūnai
     0.5 vnt.
  • Įvairūs žalumynai
      Papuošimui
  • Bazilikas
     1 sauja (-os)
  • Raudonos aitriosios paprikos
     16 g
  • Druska
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ištepkite filo tešlos gabalėlius abiejų rūšių pesto, sudėkite jas vieną ant kitos, o per vidurį dėkite halloumi sūrį ir sulankstykite.

Apkepkite iš abiejų pusių.

Pomidorus ir svogūną supjaustykite.

Iš medaus, laimo sulčių, alyvuogių aliejaus ir druskos pasigaminkite padažą.

Padažą sumaišykite su pomidorais ir svogūnais.

Patiekite su kepto sūrio gabalėliais. 

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas