Ananasų padažas
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas

Ingredientai
Ingredientai:
-
ananasas0.5 vnt.
-
saldžioji paprika1 vnt.
-
aitrioji paprika1 vnt.
-
raudonasis svogūnas1 vnt.
-
kalendros20 g
-
žaliosios citrinos sultys3 šaukštas (-ai)
-
druska0.75 šaukštelis (-iai)
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ananasą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Saldžiąją ir aitriąją paprikas nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinę sėklytes supjaustykite kubeliais.
Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Kalendras sukapokite.
Visus produktus sudėkite į dubenį, supilkite žaliųjų citrinų sultis, suberkite druską ir išmaišykite.
Patarimas: palikite padažą mažiausiai 10 minučių marinuotis.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša