Anakardžių batonėliai su datulėmis ir spanguolėmis

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Anakardžių batonėliai su datulėmis ir spanguolėmis

Ingredientai

Ingredientai:

  • anakardžiai
     200 g
  • medus
     115 g
  • migdolų miltai
     35 g
  • riešutų kremas (sviestas)
     1 šaukštelis (-iai)
  • spanguolės
     60 g
  • džiovintos datulės
     60 g
  • druska
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 12 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. Kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi.

Anakardžius truputį susmulkinkite. Dubenyje sumaišykite visus produktus.

Sukrėskite į kepimo formą. Masę stipriai prispauskite. Kepkite 25 minutes. Išimkite iš orkaitės ir leiskite 1 valandą atvėsti.

Įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Batonėlius supjaustykite ir suvyniokite į popierių. 

Batonėlius galite laikyti kambario temperatūroje iki vienos savaitės, tačiau ilgainiui jie tampa lipnūs, todėl patartina laikyti šaldytuve. Laikant šaldytuve batonėlių galiojimo laikas gali būti iki dviejų savaičių.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas