Anakardžių batonėliai su datulėmis ir spanguolėmis

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Anakardžių batonėliai su datulėmis ir spanguolėmis

Ingredientai

Ingredientai:

  • anakardžiai
     200 g
  • medus
     115 g
  • migdolų miltai
     35 g
  • riešutų kremas (sviestas)
     1 šaukštelis (-iai)
  • spanguolės
     60 g
  • džiovintos datulės
     60 g
  • druska
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 12 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. Kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi.

Anakardžius truputį susmulkinkite. Dubenyje sumaišykite visus produktus.

Sukrėskite į kepimo formą. Masę stipriai prispauskite. Kepkite 25 minutes. Išimkite iš orkaitės ir leiskite 1 valandą atvėsti.

Įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Batonėlius supjaustykite ir suvyniokite į popierių. 

Batonėlius galite laikyti kambario temperatūroje iki vienos savaitės, tačiau ilgainiui jie tampa lipnūs, todėl patartina laikyti šaldytuve. Laikant šaldytuve batonėlių galiojimo laikas gali būti iki dviejų savaičių.

Panašūs receptai