Velykinis sūrio pyragas
-
Gaminimas 1h 15min
-
Lengvas

Ingredientai
-
Trapi tešla220 g
-
Graikiškas jogurtas be priedų RIMI400 g
-
Maskarponės sūris500 g
-
Citrinos1 vnt.
-
Cukrus210 g
-
Želatina12 g
-
Rimi juodasis šokoladas50 g
-
Rimi baltasis šokoladas50
-
Zefyriniai saldainiai RIMI MINI MARSHMALLOWS100 g
-
Migdolai šokolade Rimi200 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros.
Įtieskite į kepimo formą trapios tešlos ir kepkite 12–15 minučių, atvėsinkite.
Kol tešla kepa, suplakite maskarponę su jogurtu.
Cukrų sumaišykite su citrinos žievele ir įmaišykite.
2 šaukštus mišinio atidėkite į indelį ir padėkite į šaldytuvą – bus tortui papuošti.
Želatiną išbrinkinkite citrinos sultyse, brinkinkite 3–5 minutes. Želatiną pakaitinkite, kad ištirptų.
Sukrėskite kreminę masę.
Į kremą suberkite šokoladinius papuošimus ir zefyrus, išmaišykite.