Velykinis sūrio pyragas

  • Gaminimas 1h 15min
  • Lengvas
Velykinis sūrio pyragas

Ingredientai

  • Trapi tešla
     220 g
  • Graikiškas jogurtas be priedų RIMI
     400 g
  • Maskarponės sūris
     500 g
  • Citrinos
     1 vnt.
  • Cukrus
     210 g
  • Želatina
     12 g
  • Rimi juodasis šokoladas
     50 g
  • Rimi baltasis šokoladas
     50
  • Zefyriniai saldainiai RIMI MINI MARSHMALLOWS
     100 g
  • Migdolai šokolade Rimi
     200 g

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros.
Įtieskite į kepimo formą trapios tešlos ir kepkite 12–15 minučių, atvėsinkite.
Kol tešla kepa, suplakite maskarponę su jogurtu.
Cukrų sumaišykite su citrinos žievele ir įmaišykite.
2 šaukštus mišinio atidėkite į indelį ir padėkite į šaldytuvą – bus tortui papuošti.
Želatiną išbrinkinkite citrinos sultyse, brinkinkite 3–5 minutes. Želatiną pakaitinkite, kad ištirptų.
Sukrėskite kreminę masę.

Į kremą suberkite šokoladinius papuošimus ir zefyrus, išmaišykite.

Supilkite į pyrago formą ir atvėsinkite, kol pyragas sustings.
Prieš patiekdami torto paviršių aptepkite kremu ir papuoškite migdolais šokolade.

Panašūs receptai

Morkų pyragas

1h 30min • Vidutinis

„Pinokio“ tortas

1h • Vidutinis

Tuno kepsneliai

30min • Lengvas

Įdarytas kopūstas

30min • Lengvas

Bruknių uogienė

30min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).