Vegetariškas suvožtinis su juodosiomis pupelėmis

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Suvožtinio įdarui reikės:

  • „I love eco“ juodųjų pupelių
     230 g
  • Kepintų svogūnų
     2 valg. šaukšto (-ų)
  • Česnako
     1 skiltelės (-ių)
  • Bolivinės balandos „Rimi“
     2 valg. šaukšto (-ų)
  • Čili pipirų
     1 žiupsnelio (-ių)
  • Pipirų
     1 žiupsnelio (-ių)
  • Druskos
     1 žiupsnelio (-ių)

Suvožtinio pagrindui reikės:

  • „Portobello“ grybų
     4 vnt.
  • Alyvuogių aliejaus
     1 šlakelio (-ių)
  • Druskos
     1 žiupsnelio (-ių)

Papildomai reikės:

  • Įprasto ar veganiško majonezo
     300 ml
  • Žaliosios citrinos
     1 vnt.
  • Česnako miltelių
     1 arbat. šaukštelio (-ių)
  • Kajeno pipirų
     1 arbat. šaukštelio (-ių)
  • Žalumynų
     1 saujos (-ų)
  • Marinuotų „Rimi“ agurkų
     2 vnt.
  • Avokado
     1 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Trintuve sutrinkite kepintus svogūnus iki vientisos masės.

Sudėkite išvirtas ir nusausintas pupeles, česnaką ir sutrinkite kartu iki vientisos masės.

Sudėkite išvirtą bolivinę balandą, prieskonius.

Viską išmaišykite ir formuokite suvožtinio įdarą.

Kepkite įdarą aliejumi išteptoje keptuvėje, atsargiai apverčiant iš abiejų pusių.

Paruoškite grybus: ištrinkite aliejumi ir druska, kepkite kepsninėje arba grilio keptuvėje.

Sumaišykite padažą iš majonezo (įprasto ar veganiško), žaliųjų citrinų sulčių, česnako ir Kajeno pipirų.

Formuokite suvožtinį.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Panašūs receptai

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.