Veganiška krembriulė
-
Gaminimas 20min
-
Vidutinis
![Veganiška krembriulė](https://res.cloudinary.com/rimibaltic-web/image/upload/b_white,c_fill,f_auto,h_675,q_auto,w_1200/v2024072605/web-cms/ba2c2fe7cb446dc2fff482e4001257b68ed16aae.jpg)
Ingredientai
-
Kokosų kremas150 g
-
Tofu170 g
-
Migdolų pienas80 ml
-
Cukrus70
-
Kukurūzų krakmolas10 g
-
Vanilės sėklos1/4 ankšties
-
Ciberžolė1 žiupsnelis
-
Druska1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sutrinkite. Gautą masę dėkite į puodą ir nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol masė ims burbuliuoti ir tirštėti.
Masę po 50 gramų supilkite į krembriulė indus ir palikite atvėsti.
Indelius įdėkite į šaldytuvą ir leiskite masei sutirštėti bent 30 minučių.
Į grietinėlę kiekviename inde įberkite šiek tiek cukraus ir atsargiai kaitinkite virtuviniu dujiniu degikliu, kol cukrus išsilydys ir karamelizuosis.