Veganiška krembriulė

  • Gaminimas 20min
  • Vidutinis
Veganiška krembriulė

Ingredientai

  • Kokosų kremas
     150 g
  • Tofu
     170 g
  • Migdolų pienas
     80 ml
  • Cukrus
     70
  • Kukurūzų krakmolas
     10 g
  • Vanilės sėklos
      1/4 ankšties
  • Ciberžolė
     1 žiupsnelis
  • Druska
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sutrinkite. Gautą masę dėkite į puodą ir nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol masė ims burbuliuoti ir tirštėti.

Masę po 50 gramų supilkite į krembriulė indus ir palikite atvėsti.

Indelius įdėkite į šaldytuvą ir leiskite masei sutirštėti bent 30 minučių.

Į grietinėlę kiekviename inde įberkite šiek tiek cukraus ir atsargiai kaitinkite virtuviniu dujiniu degikliu, kol cukrus išsilydys ir karamelizuosis.

Panašūs receptai

Naminiai zefyrai

12h • Vidutinis

Sūrio pyragas su rabarbarais

1h 20min • Vidutinis
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė