Upėtakių kepsneliai su vaisių padažu

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 15min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • upėtakių
     4 gabalėlis (-iai)
  • bananų
     2 vnt.
  • apelsinų sulčių
     1 stiklinė (-ės)
  • citrinos
     1 vnt.
  • smulkintų pistacijų arba lazdynų riešutų
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • alyvuogių aliejaus
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • prieskonių (gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, druskos, maltų juodųjų pipirų)
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nuplaukite citriną ir nutarkavę žievelę išspauskite sultis. Nulupkite bananus ir supjaustykite griežinėliais, apšlakstę citrinų sultimis.

Žuvies kepsnelius apkepinkite aliejuje, pabarstykite druska, pipirais. Sumažinę ugnį įpilkite pusę stiklinės apelsinų sulčių, įdėkite kelis gvazdikėlius, kvapiųjų pipirų ir apie 10 min. troškinkite.

Žuvį išimkite, o padažą perkoškite. Supilkite likusias apelsinų ir citrinų sultis, įdėkite tarkuotą citrinos žievelę, bananų griežinėlius. Atsargiai pamaišydami pakaitinkite kelias minutes.

Keptą žuvį apliekite padažu ir pabarstykite smulkintais riešutais. Patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.