Kreminė apelsininė silkė su garstyčiomis

  • Gaminimas 1h
  • Lengvas
Kreminė apelsininė silkė su garstyčiomis

Ingredientai

  • Atlantinių silkių filė gabaliukai marinate RIMI
     420 g
  • Apelsinai
     0.5 vnt.
  • Grietinė RIMI SMART
     200 g
  • Garstyčios RIMI
     2 šaukštelis (-iai)
  • Druska ir pipirai
      Pagal skonį
  • Svogūnų laiškai
      Papuošimui
  • Tarkuota aplesino žievelė
      Papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Silkę nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Apelsino žievelę nutarkuokite ir pasilikite papuošmui. Išspauskite sultis. Sultis sumaišykite su grietine, garstyčiomis, druska ir pipirais.
Silkę apipilkite padažu ir palikite šaldytuve.
Patiekite su susmulkintais svogūnų laiškais ir tarkuota apelsino žievele.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė