Suvožtinis su tofu

  • Gaminimas 1h
  • Lengvas
Suvožtinis su tofu

Ingredientai

Patiekalui reikės:

  • Mėsainio bandelės
     2 vnt.
  • Sojų gaminys ,,Tofu“
     300 g
  • Česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • Padažas ,,Hoisin“
     2 šaukštelis (-iai)
  • Sezamų aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • Raudonosios paprikos
     1 vnt.
  • Raudonasis svogūnas
     0.25 vnt.
  • Mažieji špinatai
     30 g
  • Žirnių daigai
     20 g

Riešutų padažui reikės:

  • Kepinti žemės riešutai
     45 g
  • Padažas ,,Hoisin"
     120 g
  • Tarkuotas imbieras
     1 šaukštelis (-iai)
  • Vanduo
     60 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Papriką apkepkite ant grilio iki juodumo. Įdėkite į plastikinį maišelį, palaikykite 5 minutes ir pašalinkite apskrudusią odelę. Išimkite sėklytes ir supjaustykite į keturias dalis.

Pasigaminkite riešutų padažą. Išvardytus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Tofu supjaustykite riekelėmis. Dubenyje sumaišykite kapotas česnako skilteles, sezamų aliejų, „Hoisin“ padažą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite tofu iš abiejų pusių po 2 min. Supilkite pasigamintą marinatą į keptuvę ir pavartę tofu riekeles nuimkite nuo kaitros.

Bandeles perpjaukite per pusę, pakepinkite orkaitėje arba skrudintuvėje. Darykite suvožtinį. Ant vienos bandelės puselės dėkite špinatų, riešutų padažo, apkepto tofu, paprikos, vėl tofu, raudonojo svogūno griežinėlių, daigų ir užbaikite uždedami kitą bandelės pusę ant viršaus.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas