Šokoladinis padažas

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Šokoladinis padažas

Ingredientai

  • Sviestas RIMI
     1 šaukštas (-ai)
  • Kakava
     1.5 šaukštas (-ai)
  • Sirupas
     1 šaukštas (-ai)
  • Cukrus RIMI
     3 šaukštas (-ai)
  • Pasterizuota grietinėlė RIMI
     100 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nuostabaus skonio minkštas ir tąsus šokoladinis padažas. Kremiškumo ir skonio padažui suteikia sviestas, kakava, sirupas, cukrus ir grietinėlė. Šį skanų šokoladinį padažą pagaminsite greitai ir lengvai.
Ištirpinkite sviestą ir įplakite į jį kakavą. Įpilkite sirupo, įberkite cukraus ir galiausiai įpilkite grietinėlės.
Užvirinkite ir virkite nuo 30 sekundžių iki 1 minutės (kuo ilgiau verdama, tuo padažas tirštesnis). Prireikus praskieskite padažą trupučiu vandens.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis