Sluoksniuotas jūros gėrybių pyragas

  • Gaminimas 3h
  • Vidutinis
Sluoksniuotas jūros gėrybių pyragas

Ingredientai

Pagrindas

  • Sviestinė mielinė tešla
     400 g

Kremas

  • Filadelfijos sūris
     300 g
  • Šaltai rūkyta lašiša
     100 g
  • Graikiškas jogurtas
     3 šaukštas (-ai)
  • Citrinos žievelė ir sultys
     0.5 vnt.
  • Petražolės (smulkintos)
     1 šaukštas (-ai)

Viršutinis kremas

  • Filadelfijos sūris
     100 g
  • Citrinų sultys
      pagal skonį
  • Graikiškas jogurtas
     2 šaukštas (-ai)

Papuošimas

  • Virtos krevetės
     100 g
  • Lašišų ikrai
     60 g
  • Žalumynai
      pagal skonį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Tešlos sluoksnius dėkite ant kepimo popieriaus į dvi kepimo formas ir kepkite 18 - 20 min.

Atvėsinkite.

Filadelfijos sūrį sumaišykite su smulkinta rūkyta lašiša, petražolėmis, citrinos žievele ir sultimis.

Dėkite jogurto, kad masė būtų tirštesnė.

Tarp sluoksnių tepkite įdarą ir palikite įsigerti bent 2 valandas šaldytuve.

Pasigaminkite viršutinį kremą ir ištepkite pyrago viršų.

Papuoškite krevetėmis, ikrais ir žalumynais.

Panašūs receptai

Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).