Šilauogių ir avižinių dribsnių naktinė košė pusryčiams
-
Gaminimas 15min
-
Lengvas

Ingredientai
Ingredientai:
-
Šviežios šilauogės100 g
-
Greitai paruošiami avižiniai dribsniai200 g
-
Nesaldintas migdolų pienas750 ml
-
Klevų sirupas3 šaukštas (-ai)
-
Mėtų lapeliaipapuošimui
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Avižinius dribsnius, CHIA sėklas, migdolų pieną ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sukrėskite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.
Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.
Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša