Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais

Ingredientai

  • Raudongūžiai kopūstai
     500 g
  • Druska
     1 šaukštas (-ai)
  • Obuolių actas RIMI
     3 šaukštas (-ai)
  • Saulėgrąžų aliejus RIMI SMART
     50 ml
  • Juodieji pipirai
      Pagal skonį
  • Obuoliai RED JONAPRINCE
      1-2 vnt
  • Graikiniai riešutai RIMI be kevalų
     150 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Smulkiai supjaustykite raudonuosius kopūstus. Druską įmasažuokite į kopūsto juosteles ir palikite pastovėti ir mirkti apie 15 minučių.

Į kopūstus įmaišykite actą, aliejų ir pipirus.

Iš obuolių išskobkite šerdį ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite obuolius į kopūstus.

Graikinius riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir stambiai sukapokite.

Riešutus pabarstykite ant salotų prieš patiekdami.

Panašūs receptai

Arančinai

1h • Vidutinis

Rūgštynių sriuba

45min • Lengvas

Makaronų apkepas

20min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė