Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais

Ingredientai

  • Raudongūžiai kopūstai
     500 g
  • Druska
     1 šaukštas (-ai)
  • Obuolių actas RIMI
     3 šaukštas (-ai)
  • Saulėgrąžų aliejus RIMI SMART
     50 ml
  • Juodieji pipirai
      Pagal skonį
  • Obuoliai RED JONAPRINCE
      1-2 vnt
  • Graikiniai riešutai RIMI be kevalų
     150 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Smulkiai supjaustykite raudonuosius kopūstus. Druską įmasažuokite į kopūsto juosteles ir palikite pastovėti ir mirkti apie 15 minučių.
Į kopūstus įmaišykite actą, aliejų ir pipirus.
Iš obuolių išskobkite šerdį ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite obuolius į kopūstus.
Graikinius riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir stambiai sukapokite.
Riešutus pabarstykite ant salotų prieš patiekdami.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis