Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmeliai

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmeliai

Ingredientai

  • putpelių kiaušiniai
     12 vnt.
  • daigai
     1 pakuotė (-ės)
  • saulėje džiovinti pomidorai
     6 vnt.
  • krienai
     3 šaukštelis (-iai)
  • marinuoti agurkai
     4 vnt.
  • sūdyta lašišų filė
     250 g
  • aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • druska
     1
  • pipirai
     1

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Putpelių kiaušinius sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirkite 2–3 minutes. Atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite per pusę.
. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite lašišų filė ir apkepkite iš abiejų pusių. Iškeptą filė išimkite iš keptuvės, pagardinkite druska ir pipirais, palikite atvėsti.
Marinuotus agurkėlius supjaustykite griežinėliais.
Džiovintus pomidorus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
Imkite bambukinį iešmelį. Putpelės kiaušinio puseles patepkite krienais. Verkite ant iešmelio putpelės kiaušinio puselę, džiovintą pomidorą, lašišų filė gabalėlį, marinuotą agurko griežinėlį ir vėl putpelės puselę. Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmelius papuoškite daigais.

Panašūs receptai