Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmeliai
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas

Ingredientai
-
putpelių kiaušiniai12 vnt.
-
daigai1 pakuotė (-ės)
-
saulėje džiovinti pomidorai6 vnt.
-
krienai3 šaukštelis (-iai)
-
marinuoti agurkai4 vnt.
-
sūdyta lašišų filė250 g
-
aliejus1 šaukštas (-ai)
-
druska1
-
pipirai1
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Putpelių kiaušinius sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirkite 2–3 minutes. Atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite per pusę.
. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite lašišų filė ir apkepkite iš abiejų pusių. Iškeptą filė išimkite iš keptuvės, pagardinkite druska ir pipirais, palikite atvėsti.
Marinuotus agurkėlius supjaustykite griežinėliais.
Džiovintus pomidorus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
Imkite bambukinį iešmelį. Putpelės kiaušinio puseles patepkite krienais. Verkite ant iešmelio putpelės kiaušinio puselę, džiovintą pomidorą, lašišų filė gabalėlį, marinuotą agurko griežinėlį ir vėl putpelės puselę. Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmelius papuoškite daigais.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša