Pikantiškas troškinys su raudonosiomis paprikomis ir morkomis

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • aguročiai
     1,4 kg
  • raudonoji paprika
     1 vnt.
  • didelė morka
     1 vnt.
  • svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     3 skiltelės (-ių)
  • pomidoras
     1 vnt.
  • daržovių sultinys
     150 ml
  • karis
     1 arbat. šaukštelio (-ių)
  • paprikos milteliai
     0,5 arbat. šaukštelio (-ių)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • aliejus
     2 valg. šaukšto (-ų)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Morkas nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Raudonąją papriką supjaustykite nedideliais gabaliukais, aguročius – vidutinio dydžio kubeliais. Pomidorą nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.

Į prikaistuvį storomis sienelėmis įpilkite augalinio aliejaus. Apkepinkite svogūnus, kol pagels.

Tada suberkite morkas ir česnaką, pakepinkite dar 3–4 minutes.

Sudėkite susmulkintą raudonąją papriką, kubeliais supjaustytą pomidorą, įberkite kario, paprikos miltelių. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.

Tada į prikaistuvį suverskite supjaustytus aguročius ir supilkite daržovių sultinį. Paskaninkite druska ir pipirais. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 10 minučių pamaišydami, kol aguročiai suminkštės.

Patiekite kaip vegetarišką troškinį dubenėlyje arba kaip garnyrą prie pagrindinio patiekalo.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Panašūs receptai

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.