Pikantiškas salsvas padažas

  • Gaminimas 50min
  • Vidutinis
Pikantiškas salsvas padažas

Ingredientai

  • trinti pomidorai
     250 g
  • šviežios datulės
     150 g
  • svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • balzaminis actas
     3 šaukštas (-ai)
  • Vorčesterio padažas
     1 šaukštas (-ai)
  • druska
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Iš datulių išimkite kauliukus.
Sudėkite visus padažo produktus į puodą, pamaišykite, užvirinkite. Sumažinkite kaitrą ir troškinkite apie 10 minučių. Išvirtą padažą sukrėskite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite, kol gausite vientisą konsistenciją.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas

Rabarbarų čatnis

45min • Vidutinis

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas