Pica su kriaušėmis ir gorgoncolos sūriu

  • Gaminimas 35min
  • Lengvas
Pica su kriaušėmis ir gorgoncolos sūriu

Ingredientai

  • kriaušės MIGO
     1 vnt.
  • raudonasis svogūnas
     1 vnt.
  • tešla picai
     1 vnt.
  • grietinėlės „crème fraîche“
     100 ml
  • vytinta kumpis
     100 g
  • Pelėsinis sūris GORGONZOLA
     100 g
  • kedrinės pinijos
     30 g
  • gražgarstės
     15 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę pagal nuorodas ant picos tešlos pakuotės.
Kriaušę išilgai perpjaukite per pusę. Išimkite šerdį arbatiniu šaukšteliu arba meliono šaukšteliu. Plokščia puse žemyn, kriaušės puseles supjaustykite plonais griežinėliais.
Raudonąjį svogūną supjaustykite žiedais.
Picos tešlą aptepkite crème fraîche grietinėle (galima keisti graikišku jogurtu ar grietine).
Ant pagrindo išdėstykite kumpio ir kriaušių griežinėlius, gorgoncolos sūrio gabalėlius ir kedro riešutus.
Kepkite picą orkaitėje apie 20 min.
Ant iškepusios picos užbarstykite gražgarstės.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas