Naminiai saldainiai su imbieriniais sausainiais ir baltuoju šokaladu

  • Gaminimas 45min
  • Lengvas
Naminiai saldainiai su imbieriniais sausainiais ir baltuoju šokaladu

Ingredientai

  • Imbieriniai sausainiai
     150 g
  • Šviežias sūris RIMI
     100 g
  • Baltasis šokoladas
     150 g
  • Papuošimai
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nustebinkite draugus savo rankomis pagamintais saldainiais su baltuoju šokaladu!

Sausainius sudėkite į blenderį ir sumalkite į trupinius.

Įmaišykite kreminį sūrį ir viską gerai išmaišykite.

Tešla turi būti drėgna, kad formuojant rutuliukus jie suliptų.

Suformuokite vienodo dydžio rutuliukus, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ar lentos.

Įdėkite į šaldytuvą 30 minučių, kad sustingtų.

Baltąjį šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.

Kiekvieną rutuliuką dantų krapštuku pasmeikite ir įmerkite į šokoladą, kad šokoladas padengtų visą saldainį.

Vėl dėkite ant kepimo popieriaus ir iš karto pabarstykite papuošimais.

Kartokite, kol visi saldainiai bus padengti šokoladu ir papuošti.

Dėkite į šaldytuvą apie 15 min. kol šokoladas sukietės.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Matcha tiramisu

30min • Lengvas