Morkų ir riešutų sviesto pyragas braunis

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 25min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • ekologiškas žemės riešutų kremas su druska „I love eco“
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • viso grūdo kvietiniai miltai
     100 g
  • kvietiniai miltai
     40 g
  • kepimo milteliai
     2 arbat. šaukštelis (-iai)
  • kakava
     4 valg. šaukštas (-ai)
  • rudasis cukrus
     10 valg. šaukštas (-ai)
  • morkos
     300 g
  • juodasis šokoladas
     100 g
  • vanduo
     100 ml
  • saulėgrąžų aliejus
     50 ml
  • obuolių actas
     1 arbat. šaukštelis (-iai)

Glazūrai:

  • šokoladas
     100 g
  • ekologiškas žemės riešutų kremas su druska „I love eco“
     2 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. 

Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus.

Sudėkite tarkuotas morkas, supilkite ištirpintą šokoladą, vandenį, saulėgrąžų aliejų, obuolių actą. Viską išmaišykite. 

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sukrėskite tešlą ir dėkite į įkaitintą orkaitę kepti 25 min. 

Pasigaminkite glazūrą.  Šokoladą ištirpinkite, įmaišykite riešutų sviestą. Kai pyragas bus pravėsęs, ištepkite paviršių glazūra ir palikite sustingti mažiausiai 15 min. 

 Pyragą patiekite supjaustytą norimo dydžio gabaliukais.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.