Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Tešlą supilkite į maždaug 30x40 cm dydžio kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, dėkite į įkaitintą iki 180 °C orkai-tę ir kepkite apie 20–25 minučių. Ar biskvitas iškepęs, patikrinkite mediniu smeigtuku. Jeigu ištrauktas medinis smeig-tukas bus švarus, neaplipęs tešla – biskvitas iškepęs.
Iškeptą biskvitą atvėsinkite ir supjaustykite lygiomis juostelėmis. Dalį biskvito palikite trupiniams.
Pasigaminkite kremą. Dubenyje išsukite tepamąjį varškės sūrį su cukraus pudra.
Ant vieno biskvito užtepkite ir tolygiai paskirstykite kremą, dėkite antrą biskvitą, vėl užtepkite kremo ir t. t. Užbaikite užberdami ant pyrago viršaus ir šonų biskvito trupinių ir granatų sėklų.