Meksikietiškas padažas „SALSA VERDE“

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Meksikietiškas padažas „SALSA VERDE“

Ingredientai

  • ančiuvių filė
     4 vnt.
  • mėtos
     20 g
  • petražolės
     25 g
  • kaparėliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • citrina
     1 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     4 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ančiuvius ir prieskonines žoleles sukapokite, česnako skiltelę sutarkuokite. Dubenyje sumaišykite žoleles, česnaką su kaparėliais, ančiuviais, citrinos sultimis, aliejumi.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas

Rabarbarų čatnis

45min • Vidutinis

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas