Meksikietiškas padažas „SALSA VERDE“

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Meksikietiškas padažas „SALSA VERDE“

Ingredientai

  • ančiuvių filė
     4 vnt.
  • mėtos
     20 g
  • petražolės
     25 g
  • kaparėliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • citrina
     1 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     4 šaukštas (-ai)

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ančiuvius ir prieskonines žoleles sukapokite, česnako skiltelę sutarkuokite. Dubenyje sumaišykite žoleles, česnaką su kaparėliais, ančiuviais, citrinos sultimis, aliejumi.

Panašūs receptai

Citrinų kremo ledai

30min • Lengvas

Fetos padažas

20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).