Makaronai su kreminiu sūrio ir krevečių padažu

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Nevirtos baltakojės blyškiosios krevetės be kiautų su česnakiniu marinatu RIMI
     400 g
  • Česnakai
     4 skiltelė (-ės)
  • Alyvuogių aliejus
     
  • Sviestas RIMI
     50 g
  • Kvietiniai miltai RIMI
     30 g
  • Pienas RIMI
     500 ml
  • Sultinys
     
  • Makaronai RIMI Cornetti
     250 g
  • Sūris ICA Gruyere
     200 g
  • Sūris Parmigiano Reggiano
     80 g
  • Druska
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sutarkuokite 200 g griujerio sūrio

Užvirkite sultinį

Pakepinkite 400 g krevečių alyvuogių aliejuje

Į tą pačią keptuvę įdėkite sviesto

Įberkite miltų

Įpilkite sultinio

Įpilkite pieno

Virkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės, ir įdėkite 250 g makaronų

Pamaišydami virkite 10 minučių

Įdėkite 400 g krevečių

Sumažinkite ugnį ir suberkite tarkuotą sūrį

Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį

Patiekite su kietuoju sūriu ir citrina

Panašūs receptai